Welzijn
vatten
in kleur

De kleur van een muur maakt integraal deel uit van onze leefomgeving. Elke kleur heeft zijn eigenschappen en beïnvloedt het humeur, comfort, welzijn en zelfs de menselijke relaties en de werkprestaties. Of het nu gaat om het design van uw werkruimte of uw leefruimte, de keuze van de kleuren van de wanden is essentieel.

Door kleuren, texturen en licht subtiel te combineren, kan u een positieve invloed uitoefenen.

Als kleurenspecialiste en interieurstyliste koppel ik het esthetische aan efficiëntie. Ik help u het design van uw muren zo kiezen dat het helemaal aan uw wensen en noden voldoet.

Gebruik mijn technische kennis als kleurenspecialiste en mijn artistiek talent om uw wanden een unieke, persoonlijke aankleding te geven, aangepast aan uw budget en smaak.

Interieurstyliste Mrs Color stelt voor

Een kleurenanalyse om uw noden en wensen te definiëren

Na een bezoek aan de ruimte, die u wil inrichten, bepalen we samen de sfeer u zoekt. Wat zijn uw eisen of problemen. En wat zijn uw noden? Samen bepalen we ook welke materialen de voorkeur krijgen: verf, behangpapier, tegels, fresco’s, gepersonaliseerd muurtextiel en bij kantoren eventueel ook de bewegwijzering.

Moodboards om uw project te visualiseren

Via moodboards stel ik mijn research en creativiteit aan u voor. De sfeer wordt geschetst via een kleurenpalet voor de wanden, een selectie van de materialen voor de muren en de visuele verhoudingen.

Om u een voorsmaakje te geven van de reële situatie bezorg ik u kleurstalen op groot formaat en voorbeelden van de voorgestelde materialen voor de wanden. Zo kan u meteen de kleuren voor een muur, de materialen, het lichtspel en de harmonie bekijken met uw bestaande inrichting.

Een realisatie die aan uw verwachtingen voldoet

Ik bezorg u een uitgebreid rapport over uw project. Dit dossier is een echt stappenplan voor de realisatie. Het document bevat de kleurencodes, de exacte plaatsing, de referenties van het behangpapier, tegels, … Het is een perfecte leidraad voor het schilders- of plaatsingsbedrijf van uw keuze.

Vertrouwt u de opvolging van uw werf liever aan mij toe? Dat kan.

Ik werk samen met vaklui, die mijn passie voor mooie muren en kamers in harmonie delen, en hun beste prijs voorstellen.
Kiest u zelf uw leveranciers, dan kan ik, als u dat wil, zorgen voor de opvolging van uw project en de werfbegeleiding.

Als binnenhuisdesigner en verfspecialiste maak ik van elke opdracht tot muurbekleding een uniek project. De prijs varieert in functie van de omvang en complexiteit van een project. Er bestaan oplossingen voor elk budget, dus contacteer me zeker voor een persoonlijke offerte.